Nova era ugostiteljstva!

Spread the love

The Plate conference je prvi u nizu događaja za HORECA profesionalce koja će se održati 19. i 20. oktobra 2018. godine u beogradskom hotelu Radison Collection. Konferencija je mesto gde se sreću strast prema gastronomiji, ugostiteljstvu i inovacijama. Cilj je  da se pruži pomoć i podrška, unapredi znanje i kvalitet perfomansi ugostitelja u Srbiji.

Na jednom mestu će se okupiti eminentni svetski i domaći šefovi kuhinja i druge ugostiteljski radniki kako bi razmenili iskustva i veštine, u praksi saznali šta su najnoviji trendovi i zajednički pokušali da pronađu rešenja za neke od izazova sa kojima se susreće industrija hrane.

Govornica na konferenciji, Alma Rekić, Pastry Chef

Brojni su govornici i predavači na konferenciji, a neki od njih su Thomas A. Gugler – President of Worldchefs, Ljubica Komlenić – Coordinator of national and international Top 200 Italian Chef, Hrvoje Zirojević – Executive Chef Lagan, Ivo Andrić – Executive Chef Worldchefs Cultural Heritage Committee & Special Advisor Balkan, Milan Lekić – Executive Chef, Radisson Collection, Eyck Zimmer – Culinary Director Square Nine Hotel i mnogi drugi.

Teme kojima će se konferencija baviti su novine u svetu kulinarstva, iskustva i saveti vezani za Michelin Guide, tehnološke novine u profesionalnim kuhinjama, serviranje tradicionalnih jela na moderan način, kako uskladiti vino i hranu, a prisutni će imati priliku da čuju i priče uspešnih.

Obzirom da je broj mesta ograničen prijavite se na vreme i podelite strast prema gastronomiji!